Free Joomla Templates by iPage Hosting

22.4.2018. Pro-Ping optika - Đurđevac - upitnik

Poštovani članovi,

kao što ste primijetili, Pro-Ping po Đurđevcu već neko vrijeme postavlja (gradi) svjetlovodnu distribucijsku mrežu. Kada navedena mreža počne s radom (ove godine), korisnicima će biti dostupne izrazito velike brzine pristupa internetu. Od 150 Mbit downloada / 50 Mbit uploada, pa sve do 1000 Mbit downloada / 250 Mbit uploada! Detalje o cijenama pojedinih optičkih paketa potražite na pro-ping.hr web stranici.

Smatramo da se radi o hvalevrijednom pothvatu Pro-Ping ekipe! Tko zna kada bi na području cijelog Đurđevca bila dostupna optika da se čekalo velike (nacionalne) davatelje usluga. Kome treba velika brzina, niska latencija, puno skida ili je jednostavno nestrpljiv, te je spreman za to više platiti, preporučamo mu prelazak na Pro-Pingovu optiku.

Pišemo Vam ovo, jer nas zanima hoće li se netko od Vas prebaciti na Pro-Pingovu optiku. Naime, već pomalo planiramo financije za 2019. godinu. Budući da se ova udruga financira isključivo putem članarine, eventualni odljev članova će se odraziti na planove udruge. Stoga nas zanima što možemo očekivati da i Vas možemo na vrijeme obavijestiti o promjenama.

Pripremili smo mali upitnik za Vas. Upitnik je samo za članove koji žive u Đurđevcu. Kliknite na sljedeći link i odgovorite na 2 kratka pitanja. Hvala! Lozinka za pristup upitniku je "kip385" (bez navodnika).