Free Joomla Templates by iPage Hosting

23.8.2017. nove pogodnosti za članove

Poštovani,

od danas (23.8.2017.) vrijede sljedeće pogodnosti:

1) Do danas je za NOVE članove članarina za prva 3 mjeseca iznosila 1 kn / mjesečno. Tromjesečni period smo produžili na 8 mjeseci! Znači, 8 mjeseci = 8 kn

2) Osmomjesečna snižena cijena članarine vrijedi i za POSTOJEĆE članove koji se sa 2.4 GHz prebace na 5 GHz. Pogodnost u 2. stavku ne vrijedi za nove članove (Datum pristupanja udruzi 23.8.2017. ili noviji.) koji prilikom ulaska u članstvo nisu kupili 5 GHz uređaj, već su iskoristili vlastitu 2.4 GHz opremu za spajanje na mrežu udruge.

3) Pravo na osmomjesečnu sniženu cijenu članarine imaju i članovi kojima se zbog više sile (Na primjer, grmljavina.) pokvari uređaj sa kojim se spajaju na wifi mrežu udruge. Budući da tada morate kupiti novi uređaj, ovim potezom Vam želimo što više financijski olakšati.

Da biste ostvarili tu pogodnost morat ćete nam prvo predati neispravan uređaj. Također, ova pogodnost se može iskoristiti samo jednom u 2 godine od kvara uređaja. Podsjećamo Vas da ste odgovorni za opremu koju koristite za spajanje na mrežu udruge. Ukoliko utvrdimo da se je uređaj pokvario zbog Vašeg nemara, gubite pravo na ovu pogodnost.